luni, 6 aprilie 2009

Jennifer Aniston va avea o fetiţă

Jennifer Aniston anunţa în urmă cu ceva timp că îşi doreşte atât de mult să devină mamă, încât se gândeşte să adopte un copil sau să recurgă la fertilizarea in vitro. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri şi a făcut demersuri pentru a-şi îndeplini visul. Astfel, presa americană a scris zilele trecute că actriţa a rămas gravidă după ce a apelat la un donator de spermă.

Deşi Jennifer Aniston s-a despărţit recent de iubitul ei, John Mayer, cu care avea o relaţie de un an, actriţa se pregăteşte să devină mamă. În ciuda vârstei de 40 de ani, vedeta , care adeclarat cu ceva timp în urmă că îşi doreşte cu orice preţ să aibă un copil, se pare că a făcut demersuri în acest sens.

Toată lumea credea că John Mayer va fi noul soţ al lui JenniferS-a despărţit de fostul iubit pentru că acesta nu voia copil

Publicaţia amer icană OK!Magazine susţine că Jennifer este însărcinată şi urmează să aibă o fetiţă după ce a făcut o fertilizare in vitro, folosind spermă de la un donator anonim. “Abia aşteaptă să-şi ţină bebeluşul în braţe”, a declarat un prieten apropiat al vedetei pentru sursa citată.

Mai mult chiar, acesta a precizat că motivul pentru care Jennifer s-a despărţit de John a fost chiar faptul că bărbatul nu voia să devină tată, considerând că nu va mai avea timp să se ocupe de cariera lui muzicală care pentru el se află pe primul loc. Atunci Aniston s-a enervat la culme şi a hotărât să pună punct relaţiei, alegând să fie o mamă singură. Jennifer a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt, însă cei doi nu au avut copii. Ei s-au despărţit în anul 2005, când Brad a început o relaţie cu frumoasa Angelina Jolie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu